منتدىS&T

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدىS&T

منتدى عام متنوع


  • إرسال مساهمة في موضوع

طريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو

الحاجS&T
الحاجS&T
مدير المنتدى
مدير المنتدى


عدد المساهمات : 3132
تاريخ التسجيل : 07/10/2009
الموقع : S@T

طريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Empty طريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو

مُساهمة من طرف الحاجS&T الأربعاء 08 مايو 2013, 1:37 am

طريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو

طريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Right_halfطريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Left_halfطريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Right_halfطريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Left_halfطريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Right_halfطريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Left_halfطريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Right_halfطريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Left_halfطريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Right_half_blankطريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو Left_half_blank


طريقة عمل ايمانسيه لحمة بتلو 607
ادوات الطبخة






الكمية تكفي: 3 أشخاص
وقت التحضير: 15 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير:
1/2 كيلو لحمة بتلو 2 ثمرة بصلة مقطه جوانح 2 معلقه دقيق 4
ملاعق ديميجلاس باودر ملعقة صغيرة ثوم 3 ثمرة فلفل الوان مقدار زيت
ذرة

التحضير: يقطع اللحم البتلو شرائح رفيعه جداااااا
يقطع البصل جوانح رقيييقه
برضو يقطع الفلفل شرائح رفيييعه
يفرم الثوم جيداا
الطبخ: نضع البصل على النار فى زيت ذرة وبعد ما يتشوح نضع الثوم
ثم اللحمة نشوحها كويس جدا الى ان يتغير لونها ثو نضع ملعقتين دقيق ونقلب كويس جدا
نخفف الدميجلاس بشوية ميه زغننين وننزل بيه على اللحمة
نضع رشة ملح وفلفل
وبعدين نشوح الفلفل الالوان ونغطى على الخليط عشن اللحمة تستوى مع الخليط
نغرف الايمانسيه فى طبق التقديم ونزينه بباقى فلفل الالوان فوق الوجه
ملاحظات: اى اكلة فيها ديميجلاس يراعى تقليل الملح والفلفل او ممكن الاستغناء عنهم لأنهم موجودين اساسا فى الديميجلاس
  • إرسال مساهمة في موضوع

الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء 16 أكتوبر 2024, 1:30 pm